Even voorstellen Jolanda van Trier

Mijn naam is Jolanda van Trier ben 56 jaar en ben getrouwd met Hans en heb een dochter zij heet Nikki (21). Wij wonen in de wijk Slotjes-Midden. Een wijk waar veel gebeurt.

Sinds november 2020 ben ik steunfractielid van Gemeentebelangen. Vindt het een uitdaging om me bezig te gaan houden met de politiek, maar ben leergierig en er komen al vele interessante onderwerpen naar voren.

Doordat ik reuma, artrose en fibromyalgie heb ben ik helaas afgekeurd. Ben geen stilzitter en zet me waar kan vol enthousiasme in voor wijkgroep Slotjes Midden. Vind het belangrijk dat wij samen met de bewoners iets kunnen betekenen voor de wijk Slotjes-Midden. Ben daarom ook een beetje de oren en ogen van de wijk. Communiceer veel met de gemeente, wijkagent, wijkboa's om samen te zoeken naar een betere en een mooiere woonomgeving.

Doordat het wijkgericht werken is geïntroduceerd zijn wij al op weg om een mooiere wijk te worden. We communiceren goed met de inwoners en horen hun opmerkingen aan.

Vindt het ook belangrijk dat ouderen zich niet alleen voelen. Zet me daarom ook in voor deze groep inwoners. Heb helaas geen ouders meer maar zorg graag voor mijn overburen. Deze mensen zijn al op leeftijd (86).

Om mijn hoofd leeg te maken ga ik er graag op uit. Ga dan de natuur in en maak foto's. Foto's van ons mooie slotpark, bossen enz. Deel deze foto's graag op social media en krijg daar leuke reacties op. Ook vind ik het leuk om met mijn gezin naar zee te gaan om daar te fotograferen. We verblijven dan graag in Nieuwpoort (Belgi├ź).

Als laatste wil ik nog met jullie dele dat ik een echte Disney fan ben. Verzamel hier van alles over en in de verschillende jaargetijden zie je de verschillende Disney attributen terug in ons huis.

Hoop dat ik voor Gemeentebelangen veel kan betekenen en mijn ervaringen kan delen. De portefeuilles die mijn aanspreken zijn: Participatiewet, WMO, Wijkgericht werken.