Maria Dujardin

Geboortejaar

Woonplaats Oosteind

Burgerlijke staat Getrouwd; 3 dochters.

Beroep Leerkracht binnen het basisonderwijs

Nevenfuncties Raadslid, Cultuurcoordinator en intern vertrouwenspersoon binnen het basisonderwijs.

Portefeuilles

Woonomgeving

Transitie Jeugdzorg

Jeugdbeleid

Natuur & Milieu

Contactpersoon Oosteind

linkedin   twitter  facebook

maria dujardin

Ik ben een Oosterhoutse en heb gedurende mijn leven al op diverse plekken in Oosterhout gewoond, van "de Heilige Driehoek, Zuiderhout, het Centrum, Slotjes- West, Dorst en nu sinds 3 jaren in Oosteind. Ik woon met plezier in Oosterhout!

Een mooie, groene stad met drie prachtige kerkdorpen en overal aardige mensen.

Als raadslid voel ik me nog meer betrokken bij de ontwikkeling van ons Oosterhout en wil ik me actief blijven inzetten voor een groene leefomgeving waar het veilig en schoon is en jong en oud kunnen vinden wat ze nodig hebben voor een compleet en prettig leven.

Voor de kerkdorpen zal, samen met de bewoners/gebruikers speciaal gekeken moeten worden naar goede voorzieningen om ook hier de leefbaarheid goed op peil te houden. Kortom ...Oosterhout, een echte Familiestad nu, maar zeker ook in de toekomst.