Heidag 2017 Houtse Meer

gb heidag 2

Bij het Houtse Meer kwamen we 8 april 2017 bij elkaar om te brainstormen over het heden en de toekomst van onze partij.

Waar staat GB anno 2017 en wat kunnen we verwachten van het verkiezingsjaar 2018?

Op deze zonovergoten middag hield Jasper Loots, onze dagvoorzitter, ons een spiegel voor, lokte een gezonde discussie uit en zette ons op scherp voor de 21e maart 2018.

Het kan er soms heftig aan toe gaan op een dergelijke bijeenkomst, maar "in the end" zijn we het allemaal met elkaar eens:
Gemeentebelangen staat dicht bij de Oosterhoutse burger.