JGB denkt mee

Terwijl de 2e kamerverkiezingen van 15 maart letterlijk voor de deur stonden, kwam de jongerenafdeling van Gemeentebelangen op 13 maart 2017 op het gemeentehuis bij elkaar om na te denken over de Gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Campagneleider Clèmens Piena gaf uitleg wat er zoal komt kijken bij de verkiezingen en noteerde de diverse ideeën van de JGB'ers. Het is altijd weer verbazingwekkend hoe fris en fruitig de jeugd de oplossingen en ideeën aandraagt  waar de grote mensen in de partij hun voordeel mee kunnen doen.
Het zou zomaar kunnen  dat de JGB'ers met een leuk idee komen waar wij de komende verkiezingen mee kunnen gaan werken.

Op een ontspannen manier haalde Marian Witte  bij de jongeren de informatie op hoe we bij de gemeenteraadsverkiezingen om kunnen gaan met de sociale media en dan speciaal met het medium Instagram.

Tenslotte werd aan de hand van de Stemwijzer bepaald welke partij het meest populair was bij de jongeren.